Většina z nás se shodne, že vaření je umění. Ale jaké je to konkrétně umění, v tom už se většina rozchází. Každý má na vaření svůj názor spojený, se svými chutěmi a stravovacími návyky. Máme kuchyně italské, skandinávské, japonské, francouzské, ale také tatranské nebo moravské. Každá z nich je jiná, a kromě jedinečných surovin, má jednotlivá...
Články PŘÍRODA A ČLOVĚK
Starší články jsou k dispozici v tištěné podobě jako kniha
a můžete si je objednat v sekci "OBCHOD".
Není na světě člověka, který by nebyl spojený s přírodou…
A není na světě člověka, jehož zdraví nezávisí plně na přírodě.
Ale ne všichni si to uvědomují a vědí co jíst a jak jídlo upravit, aby dosáhli zdraví a udrželi si ho.
Jednotlivé články jsou vhledem do vztahů mezi zdravím člověka a přírodou.
Vyjadřují skutečnost bez mýtů a pověr a novodobých lží.
Starší články jsou k dispozici v tištěné podobě jako kniha
a můžete si je objednat v sekci "OBCHOD".