Současný svět je plný vynálezů, novinek, objevů, zdokonalování a úprav. Zdá se, jakoby starý svět se vším, co přinesl, vybudoval a naučil se, ztratil na své hodnotě. Stal se nefunkční a neodpovídající našim současným potřebám. Staré je přežitek - slýcháme z jedné strany. Musíme se odpoutat od minulosti a vytvářet vše znovu, lépe a efektivněji –...
Články PŘÍRODA A ČLOVĚK
Dosud publikované články jsou k dispozici v tištěné podobě jako kniha
a můžete si je objednat v sekci "DO OBCHODU".
Jakmile se v sekci objeví opět 10 článků, budou archivovány jako kniha
a k dispozici budou opět v Obchodě.
Není na světě člověka, který by nebyl spojený s přírodou…
A není na světě člověka, jehož zdraví nezávisí plně na přírodě.
Ale ne všichni si to uvědomují a vědí co jíst a jak jídlo upravit, aby dosáhli zdraví a udrželi si ho.
Jednotlivé články jsou vhledem do vztahů mezi zdravím člověka a přírodou.
Vyjadřují skutečnost bez mýtů a pověr a novodobých lží.
Lepek neboli gluten je rostlinná bílkovina nacházející se ve většině obilných zrn. Především v pšenici, která je v potravinářství nejvíce užívanou plodinou.
Ve chvíli, kdy se člověk začne zamýšlet nad svým jídelníčkem, napadne ho reklamní slogan, mylně označován jako pořekadlo, "pestrá strava…".
Dosud publikované články jsou k dispozici v tištěné podobě jako kniha
a můžete si je objednat v sekci "DO OBCHODU".
Jakmile se v sekci objeví opět 10 článků, budou archivovány jako kniha
a k dispozici budou opět v Obchodě.



