Články PŘÍRODA A ČLOVĚK

Dosud publikované články jsou k dispozici v tištěné podobě jako kniha

a můžete si je objednat v sekci "DO OBCHODU".

Jakmile se v sekci objeví opět 10 článků, budou archivovány jako kniha 

a k dispozici budou opět v Obchodě.

Není na světě člověka, který by nebyl spojený s přírodou…

A není na světě člověka, jehož zdraví nezávisí plně na přírodě.

Ale ne všichni si to uvědomují a vědí co jíst a jak jídlo upravit, aby dosáhli zdraví a udrželi si ho.

Jednotlivé články jsou vhledem do vztahů mezi zdravím člověka a přírodou.

Vyjadřují skutečnost bez mýtů a pověr a novodobých lží.

Současný svět je plný vynálezů, novinek, objevů, zdokonalování a úprav. Zdá se, jakoby starý svět se vším, co přinesl, vybudoval a naučil se, ztratil na své hodnotě. Stal se nefunkční a neodpovídající našim současným potřebám. Staré je přežitek - slýcháme z jedné strany. Musíme se odpoutat od minulosti a vytvářet vše znovu, lépe a efektivněji –...

Lepek neboli gluten je rostlinná bílkovina nacházející se ve většině obilných zrn. Především v pšenici, která je v potravinářství nejvíce užívanou plodinou.

Ve chvíli, kdy se člověk začne zamýšlet nad svým jídelníčkem, napadne ho reklamní slogan, mylně označován jako pořekadlo, "pestrá strava…".

Dosud publikované články jsou k dispozici v tištěné podobě jako kniha

a můžete si je objednat v sekci "DO OBCHODU".

Jakmile se v sekci objeví opět 10 článků, budou archivovány jako kniha

a k dispozici budou opět v Obchodě.